Eten en Drinken

9.1
9.2
9.3
9.4
9.5
9.6
9.7
previous arrow
next arrow

Eten en Drinken;

Alles wordt u geserveerd onder onze fantastische sfeervolle veranda met uitkijk op onze mooie tuin

 

8.00-10.00 u

Rijkelijk gevuld Frans ontbijt

12.00-14.00 lunchkaart

heerlijk verschillend belegde baguettes en het broodje van de week! Kijk ter plaatse waarmee we u elke dag weer kunnen verrassen!

16.00-17.30 Borrelkaart

19.30 u Bourgondisch genieten van diner

 

Eten & drinken op Domaine de Pamadera

Onze Veranda is het middelpunt van ons domein, hier komen de mensen samen voor gezelligheid, een praatje of een hapje en drankje. Natuurlijk hebben wij u dan ook wat te bieden!

Zodra de eerste zonnestralen de Veranda in het licht zetten beginnen wij met een rijkelijk gevuld ontbijt met veel plaatselijke producten. Een betere start van de dag kunt u zich niet wensen, aan alles is gedacht. Mist u toch wat tijdens het ontbijt, laat het ons dan weten, mogelijk kunnen wij dit in de toekomst nog toevoegen. Echter er is nog nooit iemand met honger de dag bij ons gestart!

De ochtend verloopt voorspoedig, actief of lekker rustig net wat u wilt. De zon prijkt hoog aan de strak blauwe lucht! Uw maag begint wat te rommelen en u begeeft zich rustig naar de sfeervolle Veranda. Daar bevindt zich het menubord met heerlijke broodjes, soms is er zelfs een verassing te vinden! Laat u verrassen en eet smakelijk!

In de warme middagzon zoeken de kinderen naar een heerlijke verkoelende versnapering. Kijk hiervoor in onze ijskoeling en laat uw lichaamstemperatuur zich wat verlagen bij een heerlijke lik aan uw ijsje.

De middag verloopt heerlijk op ons domaine, wat een vakantiegevoel krijgt u hiervan! Het diner vanavond begint rond de klok van 19.30 uur. Daarvoor kunt u nog wel wat lekkers gebruiken! Terwijl de kinderen nog een duik in het zwembad nemen gaat u heerlijk borrelen onder de veranda, een heerlijk wijntje, drankje of 1 van de vele biersoorten, samen met een heerlijke borrelplank gewoon omdat het kan!

Na een heerlijke douche gaat u zich klaarmaken voor het diner, gezellig met elkaar onder de Veranda met de lichtjes die u laten wegdromen over het prachtige Franse leven. Elke dag proberen wij een heerlijke maaltijd voor te schotelen en ook aan de kleinste onder ons is gedacht. Heerlijk voldaan van deze maaltijd vervolgd uw avond in een goed gezelschap en roepen uw dromen richting een welverdiende nachtrust, tot de morgen zich weer aandient!