Nieuws

q21
z6
z2
z8
q29
f6
f3
1
previous arrow
next arrow

Aan het einde van 2022 kijken we terug op een geweldig zomerseizoen. We hebben 20 weken onafgebroken prachtig weer gehad en vele nieuwe mensen mogen leren kennen. Wat ons als team heel erg opviel was dat de onderlinge kliks van mensen die in eenzelfde week bij ons aanwezig waren er heel natuurlijk ontstond en er vele vriendschappen zijn ontstaan. De ongedwongen sfeer op ons unieke sfeervolle Domaine zorgde ervoor dat iedereen een eigen invulling aan de vakantie heeft kunnen geven maar dat in de avonden tijdens de zeer smakelijke maaltijden er veel gezelligheid ontstond tijdens sportieve, leuke, spannende en uitdagende invullingen van de avond. Een spannende pot Jeu des Boules, een enerverende partij Kub, een zeskamp, ouderwets sjoelen, spellen avond, bingo, avond zwemmen met disco, stoelendans, roulette, avond voetbal, gezellig kampvuur en ga zo maar door. Altijd wat anders en ongedwongen maar bijna altijd met alle mee etende gasten. En ondanks het fanatisme gaat het niet om het winnen maar om het gezellig met elkaar samen zijn en geven de activiteiten ons Team ook weer de mogelijkheid om een heerlijke volgende gang van de Table d’ Hotes voor te bereiden. We hebben gasten uit vele landen bij ons op bezoek gehad en dat was een geweldige ervaring om iedereen kennis te laten maken met soms oud- Hollandse gebruiken. En als er eens een avond is die je rustig alleen door wil brengen, geen probleem! Niets moet en veel kan bij ons, u vindt vast een eigen plekje met de zeer vele sfeervolle zitjes die we gecreëerd hebben op ons 3 hectare groot Domaine. We hopen het komende jaar weer een mooie invulling te geven aan de vakantie van onze gasten. Ons Team Domaine de Pamadera staat er klaar voor, we spelen geen rol, we zien het niet als werk, maar we zijn wie we zijn en dat wordt gewaardeerd.

Ons motto; Doe vandaag wat je wilt….dan heb je morgen zeker geen spijt!

graag tot ziens ergens in 2023!

Het seizoen 2022 begint begin 1 april 2022, echter zijn we het gehele jaar geopend. De gehele winter zijn we druk bezig geweest om het domaine verder te verbeteren en klaar te maken voor een geweldig seizoen. Belangrijk vinden wij die unieke sfeer en geweldige tuin waar u als gast kunt verblijven en genieten van een welverdiende vakantie in deze totaal veranderd maatschappij waarin we telkens weer moeten accepteren dat het virus de wereld in zijn greep heeft en voorlopig ook zal houden. Op zo’n 800 km van Nederland kunt u genieten van rust, ruimte en gezelligheid met vele faciliteiten die ervoor zorgen dat u op ons resort uw vakantie een gevarieerde invulling kan geven. en deze  Toch zullen er altijd zaken zijn die beter kunnen! Vertel het aan ons, daar kunnen we alleen maar van leren en waar mogelijk een passende oplossing vinden. Graag tot ziens bij Domaine de Pamadera ( voorheen “Ambiance Lavande”)

Na ongeveer 10 jaar van voorbereiding hebben wij het roer omgegooid. Eindelijk werd voorbereiden daadwerkelijk emigreren naar Frankrijk en wij hebben al onze dromen en plannen in een grote koffer gedaan en gaan de komende jaren kijken wat er op ons 3 hectare groot domein gerealiseerd kan worden. Wij wilde graag bij de start van ons eerste seizoen wat zaken veranderen op het domein. Zeker ook voor de vaste gasten een verrassing bij hun volgende bezoek. Onze nieuwe website geeft u al veel informatie en soms ook al een beeld van onze plannen en realisaties. Kijkt u geregeld op onze site of Facebook en blijf op de hoogte van Domaine de Pamadera en geniet mee van rust, ruimte en gezelligheid op het voor ons mooiste plekje van Frankrijk

Binnenkort zullen wij u nader informeren over nieuwe loop en fiets routes rondom ons domein. Ook komt er in 2022 een speciaal arrangement voor de motor liefhebber waarbij u het mooie landschap van de Dordogne ruimschoots zal kunnen verkennen met uw trouwe hobby aan u zijde.
Houdt u de nieuwsberichten in de gaten en blijf zo op de hoogte van de mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie bij Domaine de Pamadera

Vanuit onze tot huis omgebouwde koeienstal begroeten wij u graag bij aankomst op ons Domaine. Na een welkomst drankje kunt u op ontdekking op ons 3 hectare groot domaine waar u kunt genieten van een heerlijke Franse platteland sfeer. Dit gecombineerd met de vele honderden planten, bloemen en struiken. Waar u ook kijkt zal het frisse groen u verwelkomen in het glooiende landschap. Nieuwsgierig geworden? bekijk onze site en laat u inspireren, wij zullen onze foto’s en berichten veelvuldig wisselen zodat u altijd wat nieuws te zien krijgt op;

www.domainedepamader.eu en www.domainedepamadera.nl

Mei 2021,

de voorbereidingen in Nederland zijn bijna voltooid, eind mei arriveren wij in Frankrijk en zullen wij in juni en begin juli alles in gereedheid brengen om met iedereen een fantastisch eerste seizoen te gaan draaien!
Vele mensen vragen ons hoe het daar is in Frankrijk?!

daarom willen wij via een promotie filmpje vanuit Frankrijk alvast laten proeven van de unieke omgeving waarin Domaine de Pamadera zich bevindt. Wilt u nadere informatie om ons deze zomer te bezoeken neem dan contact met ons op!

groet Team Domaine de Pamadera

klik hieronder voor de promotiefilm, deze wordt gestart in een nieuw venster, vergeet niet daarna weer terug te keren naar onze site! 

https://fb.watch/5fmRfm93Kc/

 

Binnenkort zullen wij u nader informeren over nieuwe loop en fiets routes rondom ons domein. Ook komt er in 2022 een speciaal arrangement voor de motor liefhebber waarbij u het mooie landschap van de Dordogne ruimschoots zal kunnen verkennen met uw trouwe hobby aan u zijde.

Houdt u de nieuwsberichten in de gaten en blijf zo op de hoogte van de mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie bij Domaine de Pamadera

In een mum van tijd werd er door Airmountain een unieke Aitrampoline toegevoegd aan Domaine de Pamadera.

In onze bloementuin is het geen dag hetzelfde, elke dag wordt u betoverd door de vele kleuren van bloemen en planten die de mooiste vlinders doen aantrekken.

Even helemaal tot rust komen, dat kan in onze relaxboom. Midden in de natuur met alleen het geluid van vogels en kikkers weergalmt in de glooiingen van het landschap. U verdwaalt in de tijd die stil lijkt te staan op het Franse Platteland.

Ook in de avond is het sfeervol op Domaine de Pamadera. Met een fraaie aankleding en een uitgebalanceerde verlichting is er een knus geheel ontstaan waar u en de overige gasten kunnen genieten van een goed verhaal, een koud drankje of een Bourgondische verwennerij.

In de zomer van 2021 was het dan zover, Domaine de Pamadera heeft in een 7-tal weken een dusdanige metamorfose ondergaan wat ongewoon was te noemen voor Frankrijk, zijn omgeving en zijn naaste buren. Maar het is mooier geworden dan we zelf hadden gedacht. Natuurlijk zijn er nog zaken niet geheel af en zullen deze in het najaar met hetzelfde enthousiasme worden aangepakt. Domaine de Pamadera zal echter nooit een vakantiepark worden maar kleinschalig zijn bezoekers laten kennis maken met de mooie natuur en de rust die Mialet op Les Parcs