Nieuws

q21
z6
z2
z8
q29
f6
f3
1
previous arrow
next arrow

 

Seizoen 2023 is weer voorbij gevlogen met vele nieuwe gasten en ook terugkerende gasten voor een heerlijke vakantie onder de Franse zon! Wat hebben we weer leuke nieuwe mensen ontmoet en bestaande contacten verder uitgebreid. Vele uitstapjes met gasten naar leuke plaatsen in de Dordogne, de gezellige avonden met Table d’ Hôtes en het vermaak sportief of actief voor jong en oud in de avonden!

nieuw dit jaar was onder andere de Boerengolf waar er menig bal is geslagen en de sportieve onderlinge competitie soms hoog opliep! Ook de spelletjes parade, 6-kamp, sjoelcompetitie en het traditionele KUB en Jeu des Boules gaven ons Domaine die unieke sfeer waardoor je de gehele dag het optimale vakantiegevoel hebt.

Ook voor het nieuwe seizoen staan er weer voldoende nieuwe ontwikkelingen op stapel waardoor ons domaine steeds een stapje wordt uitgebreid en we binnen de unieke sfeer proberen voor iedereen wat wils aan te kunnen bieden! Graag tot ziens in het komende jaar voor een heerlijke meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie of heerlijk daar tussendoor tijdens de peuter/ kleuter weken, Adults only weken of gewoon een weekend, paar dagen of weekje er heerlijk tussenuit!

Met vriendelijke groet,

Team Domaine de Pamadera

 

door de herstructurering door de Franse overheid met betrekking tot adressen is onze locatie gelijk gebleven echter de straatnaam heeft een nieuwe naam gekregen; vanaf heden is Domaine de Pamadera te vinden op adres;

40 Impasse du Renard

Les Parcs

24450 Mialet

 

Aan het einde van 2022 kijken we terug op een geweldig zomerseizoen. We hebben 20 weken onafgebroken prachtig weer gehad en vele nieuwe mensen mogen leren kennen. Wat ons als team heel erg opviel was dat de onderlinge kliks van mensen die in eenzelfde week bij ons aanwezig waren er heel natuurlijk ontstond en er vele vriendschappen zijn ontstaan. De ongedwongen sfeer op ons unieke sfeervolle Domaine zorgde ervoor dat iedereen een eigen invulling aan de vakantie heeft kunnen geven maar dat in de avonden tijdens de zeer smakelijke maaltijden er veel gezelligheid ontstond tijdens sportieve, leuke, spannende en uitdagende invullingen van de avond. Een spannende pot Jeu des Boules, een enerverende partij Kub, een zeskamp, ouderwets sjoelen, spellen avond, bingo, avond zwemmen met disco, stoelendans, roulette, avond voetbal, gezellig kampvuur en ga zo maar door. Altijd wat anders en ongedwongen maar bijna altijd met alle mee etende gasten. En ondanks het fanatisme gaat het niet om het winnen maar om het gezellig met elkaar samen zijn en geven de activiteiten ons Team ook weer de mogelijkheid om een heerlijke volgende gang van de Table d’ Hotes voor te bereiden. We hebben gasten uit vele landen bij ons op bezoek gehad en dat was een geweldige ervaring om iedereen kennis te laten maken met soms oud- Hollandse gebruiken. En als er eens een avond is die je rustig alleen door wil brengen, geen probleem! Niets moet en veel kan bij ons, u vindt vast een eigen plekje met de zeer vele sfeervolle zitjes die we gecreëerd hebben op ons 3 hectare groot Domaine. We hopen het komende jaar weer een mooie invulling te geven aan de vakantie van onze gasten. Ons Team Domaine de Pamadera staat er klaar voor, we spelen geen rol, we zien het niet als werk, maar we zijn wie we zijn en dat wordt gewaardeerd.

Ons motto; Doe vandaag wat je wilt….dan heb je morgen zeker geen spijt!

graag tot ziens ergens in 2023!

🇫🇷☀️⛱Na 1 jaar in Frankrijk van héél hard werken op ons Domaine om het op een ongekend hoog nivo te brengen zijn we trots dat Domaine de Pamadera door het Bureau Tourisme France beoordeeld is en vanaf heden wordt geclassificeerd met een ster!
We hopen alle gasten die al geboekt hebben en alle gasten die nog willen komen deze zomer-vakantie, in het najaar of in de toekomst ( er zijn nog een paar plekjes vrij) een onvergetelijke vakantie aan te kunnen bieden op en rondom ons Domaine! De unieke sfeer, onze gastvrijheid, de prachtige natuur, het mooie weer geeft de gasten die al geweest zijn het ultieme vakantie gevoel.
Maar we zitten niet stil! !!!!!NIEUW!!!!!
💆🏻 vanaf volgende week zijn er diverse mogelijkheden tot een professionele massage op het Domaine, binnen óf buiten!
Hiermee breiden wij ons wellness arrangement van zwembad met stroming, sauna, hottub en Jacuzzi verder uit!
Graag tot ziens voor een heerlijke vakantie!
🇫🇷☀️⛱ Team Domaine de Pamadera

                    

Primeur

Omdat heel veel verschillende mensen interesse hebben in een verblijf op Domaine de Pamadera hebben wij goed geluisterd naar de verschillende wensen die er liggen. Gezinnen met kinderen willen graag genieten van de ruimte, de geboden vele faciliteiten en zoeken hier vaak naar in de vakanties. Volwassenen kijken anders naar ons Domaine en zoeken meer rust, natuur en de prachtige omgeving om van te genieten.  Daarom hebben we onderstaande 2 perioden voor het seizoen 2022 aangewezen als perioden voor alleen volwassenen. Valt uw vakantie niet in de onderstaand genoemde perioden dan betreft het een periode waarin iedereen heerlijk van ons Domaine kan genieten, dit kan ook goed samen op 3 hectare grond vol met plekken waar je de rust op kan zoeken of juist de actievere faciliteiten. maar iedereen kijkt hier weer anders naar en wij willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van een heerlijke vakantie op ons Domaine.

In de periode vanaf 8 mei tot 11 juni is het Adults only.

In de periode vanaf 11 september tot 15 oktober is het Adults only

na het seizoen zullen wij de wijziging in het concept evalueren en u weer informeren hoe wij dit gaan inregelen voor het seizoen 2023. Het kan bij een speciale gelegenheid of andere reden altijd voorkomen dan er toch gezinnen worden toegelaten. U wordt dan echter bij boeking op de hoogte gebracht als het in een periode van Adults Only valt.

Wij wensen iedereen hiermee een heerlijke vakantie op Domaine de Pamadera.

Team Domaine de Pamadera

 

Het seizoen 2022 begint begin 1 april 2022, echter zijn we het gehele jaar geopend. De gehele winter zijn we druk bezig geweest om het domaine verder te verbeteren en klaar te maken voor een geweldig seizoen. Belangrijk vinden wij die unieke sfeer en geweldige tuin waar u als gast kunt verblijven en genieten van een welverdiende vakantie in deze totaal veranderd maatschappij waarin we telkens weer moeten accepteren dat het virus de wereld in zijn greep heeft en voorlopig ook zal houden. Op zo’n 800 km van Nederland kunt u genieten van rust, ruimte en gezelligheid met vele faciliteiten die ervoor zorgen dat u op ons resort uw vakantie een gevarieerde invulling kan geven. en deze  Toch zullen er altijd zaken zijn die beter kunnen! Vertel het aan ons, daar kunnen we alleen maar van leren en waar mogelijk een passende oplossing vinden. Graag tot ziens bij Domaine de Pamadera ( voorheen “Ambiance Lavande”)

Na ongeveer 10 jaar van voorbereiding hebben wij het roer omgegooid. Eindelijk werd voorbereiden daadwerkelijk emigreren naar Frankrijk en wij hebben al onze dromen en plannen in een grote koffer gedaan en gaan de komende jaren kijken wat er op ons 3 hectare groot domein gerealiseerd kan worden. Wij wilde graag bij de start van ons eerste seizoen wat zaken veranderen op het domein. Zeker ook voor de vaste gasten een verrassing bij hun volgende bezoek. Onze nieuwe website geeft u al veel informatie en soms ook al een beeld van onze plannen en realisaties. Kijkt u geregeld op onze site of Facebook en blijf op de hoogte van Domaine de Pamadera en geniet mee van rust, ruimte en gezelligheid op het voor ons mooiste plekje van Frankrijk

Binnenkort zullen wij u nader informeren over nieuwe loop en fiets routes rondom ons domein. Ook komt er in 2022 een speciaal arrangement voor de motor liefhebber waarbij u het mooie landschap van de Dordogne ruimschoots zal kunnen verkennen met uw trouwe hobby aan u zijde.
Houdt u de nieuwsberichten in de gaten en blijf zo op de hoogte van de mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie bij Domaine de Pamadera

Vanuit onze tot huis omgebouwde koeienstal begroeten wij u graag bij aankomst op ons Domaine. Na een welkomst drankje kunt u op ontdekking op ons 3 hectare groot domaine waar u kunt genieten van een heerlijke Franse platteland sfeer. Dit gecombineerd met de vele honderden planten, bloemen en struiken. Waar u ook kijkt zal het frisse groen u verwelkomen in het glooiende landschap. Nieuwsgierig geworden? bekijk onze site en laat u inspireren, wij zullen onze foto’s en berichten veelvuldig wisselen zodat u altijd wat nieuws te zien krijgt op;

www.domainedepamader.eu en www.domainedepamadera.nl

 

Mei 2021,

de voorbereidingen in Nederland zijn bijna voltooid, eind mei arriveren wij in Frankrijk 🇫🇷 en zullen wij in juni en begin juli alles in gereedheid brengen om met iedereen een fantastisch eerste seizoen te gaan draaien!
Vele mensen vragen ons hoe het daar is in Frankrijk?!

daarom willen wij via een promotie filmpje vanuit Frankrijk alvast laten proeven van de unieke omgeving waarin Domaine de Pamadera zich bevindt. Wilt u nadere informatie om ons deze zomer te bezoeken neem dan contact met ons op!

groet Team Domaine de Pamadera

klik hieronder voor de promotiefilm, deze wordt gestart in een nieuw venster, vergeet niet daarna weer terug te keren naar onze site! 🎥🎥

https://fb.watch/5fmRfm93Kc/

zoals u ongetwijfeld op onze Facebook pagina heeft kunnen volgen “Domaine de Pamadera” is er in 5 weken tijd zoveel werk verzet zodat we nu toe zijn aan de afronding voor het eerste seizoen. Bij ons kunt u genieten van rust, ruimte en gezelligheid! Wij bieden onze verblijven aan van Zondag tot zondag, dit doen wij in uw belang!! De reistijd is op zondag namelijk al snel een uur tot 1,5 uur korter

heeft u interesse in een verblijf neemt u dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Team Domaine de Pamadera

Houdt u de nieuwsberichten in de gaten en blijf zo op de hoogte van de mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie bij Domaine de Pamadera

In een mum van tijd werd er door Airmountain een unieke Aitrampoline toegevoegd aan Domaine de Pamadera.

In onze bloementuin is het geen dag hetzelfde, elke dag wordt u betoverd door de vele kleuren van bloemen en planten die de mooiste vlinders doen aantrekken.

Even helemaal tot rust komen, dat kan in onze relaxboom. Midden in de natuur met alleen het geluid van vogels en kikkers weergalmt in de glooiingen van het landschap. U verdwaalt in de tijd die stil lijkt te staan op het Franse Platteland.

Ook in de avond is het sfeervol op Domaine de Pamadera. Met een fraaie aankleding en een uitgebalanceerde verlichting is er een knus geheel ontstaan waar u en de overige gasten kunnen genieten van een goed verhaal, een koud drankje of een Bourgondische verwennerij.

In de zomer van 2021 was het dan zover, Domaine de Pamadera heeft in een 7-tal weken een dusdanige metamorfose ondergaan wat ongewoon was te noemen voor Frankrijk, zijn omgeving en zijn naaste buren. Maar het is mooier geworden dan we zelf hadden gedacht. Natuurlijk zijn er nog zaken niet geheel af en zullen deze in het najaar met hetzelfde enthousiasme worden aangepakt. Domaine de Pamadera zal echter nooit een vakantiepark worden maar kleinschalig zijn bezoekers laten kennis maken met de mooie natuur en de rust die Mialet op Les Parcs