Workshop

13.4
51
52
53
54
55
56
57
58
previous arrow
next arrow

Had u ooit in gedachten om zo ontspannend creatief bezig te zijn?! Het kan op Domaine de Pamadera

Terwijl de zon langzaam schuift in de heldere blauwe lucht, met de mooie witte schapenwolken die u wegdromend verder de dag in helpen, staat er weer iets leuks op het programma. De Veranda of onze Atelier ruimte verwelkomt u met open deuren.

Laat uzelf verbazen van uw eigen creativiteit geholpen door de mogelijkheden binnen weer een leuke creatieve, actieve, culinaire of ontspannende workshop!

Laat u meevoeren in de mogelijkheden die een ieder heeft en niet beperken in uw angst om passief uw creativiteit te onderdrukken. Wij zeggen altijd maar zo wat is er waardevoller dan uw eigen aanwezigheid om de gezelligheid voor een ieder hiermee te verrijken en zelf mede te genieten van een ontspannen samenzijn.

Kijk welke workshops er deze week aangeboden worden en doe gezellig mee!

Patrick en Marianne Jungbeker

Workshops op Domaine de Pamadera

Workshops ( kijk in week programma)

Op Domaine de Pamadera worden er geregeld leuke workshops gegeven. Dit kunnen thema workshops zijn die in een bepaald weekend worden aangeboden of in een vakantie periode of zelfs in een thema week.

U kunt o.a. denken aan creatieve workshops, houtbewerking, culinaire workshops en actieve workshops. Op onze site onder het kopje workshops kunt u volgen welke workshops er in de planning staan. Heeft u zelf suggesties, laat het ons dan even weten!

 

Vanaf seizoen 2022;

Verhuur fitness studio

Verhuur whirlpool

Verhuur elektrische fietsen