Veranda

m6
m4
veranda garage
previous arrow
next arrow

Veranda time….

Op Domaine de Pamadera

 

Als u de poorten van ons domein binnen komt, kunt u er niet omheen! Ons middelpunt is met trots onze Veranda waar iedereen samenkomt voor het overheerlijk en veelzijdig ontbijt, een smakelijke lunch, een hartige borrelplank of het veelbesproken diner!

Ook voor een gezellig spelletje of een praatje komt u gerust aanschuiven onder onze Veranda. Zijn we even niet in de buurt…. Geen probleem, laat u de glimmende scheepsbel klinken en we zijn zo bij u voor een heerlijk verkoelend ijsje of beantwoorden de vraag die u heeft.

In de avond valt de duisternis op de velden rond ons heen. Langzaam zakt de roodgele bol achter de horizon. De dieren zoeken hun nachthokken op en in de stilte hoort u een uil roepen in de bossen, het begin van de avond is een feit…Dan is het tijd voor Magie!

Als de sfeervolle verlichting het overneemt van de duisternis en de sfeervolle tuin zo wordt uitlicht dat u weet dit kan wel eens een lange avond gaan worden! Het zwembad is prachtig verlicht en ook de eeuwenoude gevel van de schuur komt mooi uit in de goud gele gloed van zijn mooiheid. Er wordt nog een partij Jeu ’des Boules uitgespeeld, een wijntje ingeschonken. Langzaam loopt de Veranda vol naar een gezellig samenzijn, heerlijk geroezemoes tussen het knetteren van een mooi haardvuur…

Wat kijken we er toch naar uit van die lange gezellige, zwoele avonden op Domaine de Pamadera tot een nieuwe dag zich aandient.

 Bonne Soiree, Bonne nuit!