Zwembad

2
97
55
6
11
54
55
56
previous arrow
next arrow

Waterpret en verkoeling,

onder de warme Franse zonnegloed….

Elke ochtend trekken de eerste zonnestralen de rood geel gloeiende bol rustig tot boven de horizon.

De laatste mistvlokken trekken zich terug na het zien van die warme stralen en laten de dauwdruppels verdampen op het groene blad van een zonnebloem die kijkt richting ons domein.

Het water in het blauw heldere zwembad geeft kringetjes bij elke aanraking van een Libelle op zoek naar voedsel en dansend de dag verwelkomend tijdens de vroege ochtendgloed. 

Hoe anders zal het straks zijn als onze gasten heerlijk verkoelend het water opzoeken als ontspanning onder de hete goudgele Franse middagzon. 

Hoe de kinderen spelen en spetteren en meedoen aan een waterspektakel, met hun ouders tevreden genietend vanuit hun relaxed stand en verder dompelend in hun leesboek. 

Tijd vergetend tijdens de dag en verbaast kijkend naar een weer snel vervlogen en heerlijke dag op een unieke sfeervolle plaats met als middelpunt ons mooie zwembad, die niet kan wachten tot de volgende dag zich weer aandient. De golven gedijen en de spetters drogen op tot de laatste druppels terugvloeien in het heldere bad en het maanlicht weerspiegeld bij een in de avond verlichte waterspiegel 

Kom genieten bij Domaine de Pamadera