Groepsaccomodatie

mogelijkheid tot uitbereiding in de toekomst 2023

In groepsverband overnachten bij Domaine de Pamadera

Vraag naar de mogelijkheden!

Wij hopen in seizoen 2023 twee extra Gites aan te kunnen bieden zodat er meer overnachting plekken aangeboden kunnen worden voor families of vrienden die gezamenlijk op vakantie willen komen op Domaine de Pamadera Ook Ideaal voor je vrienden fietsclub, je basketbal vereniging ( basketbal court aanwezig) of gewoon een gezellig groeps of familie uitje eventueel in combinatie met workshops. 

Dit inclusief alle faciliteiten die ons resort te bieden heeft, een garantie voor een gezellig weekend, midweek of week erop uit in midden Frankrijk.

Tot het seizoen 2023 hebben wij een luxe Gite en appartement beschikbaar vraag naar de mogelijkheden die wij hierin kunnen bieden. Laat u verrassen en geniet mee van een heerlijk ontbijt en avondeten, hoe ontspannend kunnen een aantal dagen onder de Franse zon voor u zijn!

Wilt u komen met uw huisdier, vraag naar de speciale mogelijkheden voor honden en paarden. Dat maakt het zo speciaal om onbezorgd op vakantie te zijn op het mooiste plekje van de Dordogne; Domaine de Pamadera!