Nieuws berichten

q21
z6
z2
z8
q29
f6
f3
1
previous arrow
next arrow

🇫🇷☀️⛱Na 1 jaar in Frankrijk van héél hard werken op ons Domaine om het op een ongekend hoog nivo te brengen zijn we trots dat Domaine de Pamadera door het Bureau Tourisme France beoordeeld is en vanaf heden wordt geclassificeerd met een ster!
We hopen alle gasten die al geboekt hebben en alle gasten die nog willen komen deze zomer vakantie, in het najaar of in de toekomst ( er zijn nog een paar plekjes vrij) een onvergetelijke vakantie aan te kunnen bieden op en rondom ons Domaine! De unieke sfeer, onze gastvrijheid, de prachtige natuur, het mooie weer geeft de gasten die al geweest zijn het ultieme vakantie gevoel.
Maar we zitten niet stil! !!!!!NIEUW!!!!!
💆🏻 vanaf volgende week zijn de mogelijkheden tot een professionele massage op het Domaine, binnen óf buiten!
Hiermee breiden wij ons wellness arrangement van zwembad met stroming, sauna, hottub en Jacuzzi verder uit!
Graag tot ziens voor een heerlijke vakantie!
🇫🇷☀️⛱ Team Domaine de Pamadera

 

                    

Voor een verblijf voor 1 juli 2022 gelden er nu zeer aantrekkelijke gereduceerde tarieven.

Vraag vrijblijvend een prijsofferte aan via info@domainedepamadera.nl

Primeur

Omdat heel veel verschillende mensen interesse hebben in een verblijf op Domaine de Pamadera hebben wij goed geluisterd naar de verschillende wensen die er liggen. Gezinnen met kinderen willen graag genieten van de ruimte, de geboden vele faciliteiten en zoeken hier vaak naar in de vakanties. Volwassenen kijken anders naar ons Domaine en zoeken meer rust, natuur en de prachtige omgeving om van te genieten.  Daarom hebben we onderstaande 2 perioden voor het seizoen 2022 aangewezen als perioden voor alleen volwassenen. Valt uw vakantie niet in de onderstaand genoemde perioden dan betreft het een periode waarin iedereen heerlijk van ons Domaine kan genieten, dit kan ook goed samen op 3 hectare grond vol met plekken waar je de rust op kan zoeken of juist de actievere faciliteiten. maar iedereen kijkt hier weer anders naar en wij willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van een heerlijke vakantie op ons Domaine.

In de periode vanaf 8 mei tot 19 juni is het Adults only.

In de periode vanaf 4 september tot 16 oktober is het Adults only

na het seizoen zullen wij de wijziging in het concept evalueren en u weer informeren hoe wij dit gaan inregelen voor het seizoen 2023. Het kan bij een speciale gelegenheid of andere reden altijd voorkomen dan er toch gezinnen worden toegelaten. U wordt dan echter bij boeking op de hoogte gebracht als het in een periode van Adults Only valt.

Wij wensen iedereen hiermee een heerlijke vakantie op Domaine de Pamadera.

Team Domaine de Pamadera

Altijd het actuele weerbericht beschikbaar op onze site;

Het seizoen 2022 begint begin 1 april 2022, echter zijn we het gehele jaar geopend. De gehele winter zijn we druk bezig geweest om het domaine verder te verbeteren en klaar te maken voor een geweldig seizoen. Belangrijk vinden wij die unieke sfeer en geweldige tuin waar u als gast kunt verblijven en genieten van een welverdiende vakantie in deze totaal veranderd maatschappij waarin we telkens weer moeten accepteren dat het virus de wereld in zijn greep heeft en voorlopig ook zal houden. Op zo’n 800 km van Nederland kunt u genieten van rust, ruimte en gezelligheid met vele faciliteiten die ervoor zorgen dat u op ons resort uw vakantie een gevarieerde invulling kan geven. en deze  Toch zullen er altijd zaken zijn die beter kunnen! Vertel het aan ons, daar kunnen we alleen maar van leren en waar mogelijk een passende oplossing vinden. Graag tot ziens bij Domaine de Pamadera ( voorheen “Ambiance Lavande”)

 

Op 26 juni 2021 wordt Ambiance Lavande omgezet in Domaine de Pamadera

Het seizoen 2021 begint op 26 juni 2021. Voor deze tijd proberen wij alle voorzieningen in gereedheid te brengen om u een onvergetelijke vakantie aan te kunnen bieden. Wij proberen in ons eerste seizoen de basis die door J oke en Ger is gelegd verder uit te brengen en gooien hier ons eigen saus overheen. Toch zullen er altijd zaken zijn die beter kunnen! Vertel het aan ons, daar kunnen we alleen maar van leren en waar mogelijk een passende oplossing vinden. Graag tot ziens bij Domaine de Pamadera.

Na ongeveer 10 jaar van voorbereiding hebben wij het roer omgegooid. Eindelijk werd voorbereiden daadwerkelijk emigreren naar Frankrijk en wij hebben al onze dromen en plannen in een grote koffer gedaan en gaan de komende jaren kijken wat er op ons 3 hectare groot domein gerealiseerd kan worden. Wij wilde graag bij de start van ons eerste seizoen wat zaken veranderen op het domein. Zeker ook voor de vaste gasten een verrassing bij hun volgende bezoek. Onze nieuwe website geeft u al veel informatie en soms ook al een beeld van onze plannen en realisaties. Kijkt u geregeld op onze site of Facebook en blijf op de hoogte van Domaine de Pamadera en geniet mee van rust, ruimte en gezelligheid op het voor ons mooiste plekje van Frankrijk

Binnenkort zullen wij u nader informeren over nieuwe loop en fiets routes rondom ons domein. Ook komt er in 2022 een speciaal arrangement voor de motor liefhebber waarbij u het mooie landschap van de Dordogne ruimschoots zal kunnen verkennen met uw trouwe hobby aan u zijde.

Houdt u de nieuwsberichten in de gaten en blijf zo op de hoogte van de mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie bij Domaine de Pamadera

In een mum van tijd werd er door Airmountain een unieke Aitrampoline toegevoegd aan Domaine de Pamadera.

In onze bloementuin is het geen dag hetzelfde, elke dag wordt u betoverd door de vele kleuren van bloemen en planten die de mooiste vlinders doen aantrekken.

Even helemaal tot rust komen, dat kan in onze relaxboom. Midden in de natuur met alleen het geluid van vogels en kikkers weergalmt in de glooiingen van het landschap. U verdwaalt in de tijd die stil lijkt te staan op het Franse Platteland.

Ook in de avond is het sfeervol op Domaine de Pamadera. Met een fraaie aankleding en een uitgebalanceerde verlichting is er een knus geheel ontstaan waar u en de overige gasten kunnen genieten van een goed verhaal, een koud drankje of een Bourgondische verwennerij.

In de zomer van 2021 was het dan zover, Domaine de Pamadera heeft in een 7-tal weken een dusdanige metamorfose ondergaan wat ongewoon was te noemen voor Frankrijk, zijn omgeving en zijn naaste buren. Maar het is mooier geworden dan we zelf hadden gedacht. Natuurlijk zijn er nog zaken niet geheel af en zullen deze in het najaar met hetzelfde enthousiasme worden aangepakt. Domaine de Pamadera zal echter nooit een vakantiepark worden maar kleinschalig zijn bezoekers laten kennis maken met de mooie natuur en de rust die Mialet op Les Parcs kan bieden. Mogelijk zal er in de toekomst als aanvulling op de bestaande overnachting plaatsen nog een tweetal Gites worden gecreëerd in de bestaande garage maar dan is Domaine de Pamadera klaar om een beperkt gezelschap te laten genieten van al het moois wat we gerealiseerd hebben. Heeft u interesse in Domaine de Pamadera blijf onze website, Facebook of Instagram volgen en kom vooral zelf eens kijken en ervaren hoe mooi het Franse Plagtteland kan zijn.