Beschikbaarheid

Beschikbaarheid op Domaine de Pamadera

Is Rust en Ruimte wat u zoekt?!

Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Als u zich even terugtrekt in onze mooi aangelegde tuin met knusse hoekjes en uitnodigende zithoekjes valt u oog op de door de warme zomerwind licht bewegende hangmatten onder de fris groene bomen. Met uw voeten door het vers gemaaide groene gras begeeft u zich tot tussen de bomen, om u neer te laten ploffen in deze comfortabel hangende bedden of hangstoelen. Vergeet ook niet om een keer plaats te nemen in onze “Lovetree” onze grootste boom van het Domaine van meer dan 200 jaar oud geeft u vanuit een luie hangstoel een geheel ander perspectief op het Franse platteland. 

Al liggend kijkt u tegen de strak blauwe lucht met af en toe een witte schapenwolk die voorbij drijft door een heerlijke zomers briesje wat er staat.  U had uw boek meegenomen maar al snel sluit u de ogen en waant zich een ogenblik als een God in Frankrijk…

U laat de gedachten meenemen naar het Frans Pittoreske dorpje waar u vanochtend met de fiets bent langsgereden. Langs de uitgestrekte velden vol koolzaad en een vriendelijke blik van een kudde koeien komt u bij een geitenkaas boerderij.

Natuurlijk even polshoogte nemen op het typisch Franse boerenerf met in onze ooghoeken stallen vol met geiten die onder het afdak hun schaduw zoeken in de Franse ochtendzon. Heerlijke soorten geitenkaas staren uw aan en natuurlijk kunt u proeven van de alleraardigste boer die zijn kaas aan de man brengt. Voldaan kiest u uw voorkeur en rijdt richting Domaine de Pamadera en ziet op de menukaart dat u vanavond kunt genieten van een heerlijke Geitenkaas Salade.

Wat is al schommelend wegdromen toch ontspannend als het in deze entourage zo mooi kan zijn…

Beschikbaarheid; graag bekijken wij voor u de beschikbaarheid. Omdat onze planning haast dagelijks wijzigt willen wij u optimaal laten genieten van de mogelijkheden.

Vul daarom hieronder met één druk op de knop ons contactformulier in en maak uw wensen kenbaar. Wij kijken dan z.s.m. naar de mogelijkheden binnen onze planning en koppelen deze aan u terug. Indien dit niet geheel aan uw wensen voldoet dan zullen wij u een alternatief aanbieden.

Boek zo vroeg mogelijk en voorkom hiermee teleurstellingen!

Naar contactformulier >

Druk hierboven om naar ons contactformulier te gaan;

met vriendelijke groet

Team Domaine de Pamadera