Dieren

Genieten van de natuur en dieren nabij

Domaine de Pamadera

Bij de opkomst van de eerste zonnestralen ontwaken ook de dieren bij Domaine de Pamadera.

Elke dag verse eieren van onze kippen met een krachtige haan die waakt over zijn roede. Dit terwijl de Geiten al toekijken naar de eerst beweging op het domaine. Reikhalzend kijkend of er iemand een stukje oud brood als ontbijt met hun wil nuttigen.

De paarden die in de omgeving wat onrustig heen en weer lopen met de dauwdruppels nog aan hun hoeven.  De ezels denken er het fijne van en berusten in een rustiger tempo van ontwaking.

De honden hebben reeds hun ochtendwandeling al achter de rug en zouden maar wat graag de activiteit opzoeken van een speelse oefening nog net voor het ontbijt.   Ze moeten echter nog even geduld hebben alvorens het rijkelijke ontbijt geserveerd zal zijn.

De poezen houden de stoelen warm en maken totaal geen aanstalten om plaats te maken voor de eerste vroege gasten. Ze rekken zich nog loom uit van een overheerlijke nachtrust onder de opvallend heldere sterrenhemel.

De dag staat op ontluiken en de fluitende vogels wijzen u de weg naar de gezellige Veranda van Domaine de Pamadera waar u plaats kunt nemen met de eerste zonnestralen op uw gezicht. Om op uw eigen tempo de dag te overzien en plannen te maken voor weer een onvergetelijk momentum.

 

 

Bisons;

Op nog geen 150 meter kunt u een blik werpen op een kudde met bisons, deze fantastische dieren zullen u als mens weer klein wanen op uw reis door het Franse platteland. 

Geniet van uw eigen ontwaking onder het genot van een heerlijk ontbijt