Sport en Spel

15.2
15.3
15.4
15.5
24
f1
q10
q9
previous arrow
next arrow

Sport en Spel op….

 Domaine de Pamadera

Naast rust, ruimte en gezelligheid kunt u zich prima vermaken met sport en spel bij Domaine de Pamadera.

Op de schoon aangeveegde Jeu des Boules baan kunt u tot in de late uurtjes laten verleiden tot een sportieve uitdaging, maar pas op het kan er stevig aan toe gaan op Frans grondgebied bij volkssport nummer 1 in Frankrijk!

Bent u goed in het secuur scoren van uw punten dan staat de dartbaan ter uw beschikking waarbij de 180 uw ultieme uitdaging zal zijn!

We springen er graag bovenuit als Domaine de Pamadera en daarom is er speciaal naast het badminton veld en volleybal veld een 5×8 meter Air-trampoline aangelegd waar de nodige capriolen kunnen worden uitgehaald.

Bent u toch meer thuis in het trappen van een balletje?! Dit kan op onze voetbalweide. Hier zal menig vader of moeder het onderspit delven tegen de jongste kroost.

Omdat we uitpakken op ons domein is er een heus basketbal court aangelegd waarop u zich een echte NBA speler zal wanen en menig dunk tot applaus zal leiden.

Zoekt u het toch in wat rustiger vaarwater dan hebben wij ook nog een XXL dam en schaakbord om het tegen elke leeftijd op te nemen in deze traditionele spelen maar dan in het grootste formaat. Kortom u zal zich zeker niet vervelen tijdens uw verblijf op Domaine de Pamadera